TUMBLR

contact:

lahteenmakipia@gmail.com

instagram:

ppiamaria

keskiviikkona, helmikuuta 23

NOTIFICATION

Heyy höppänät ! Ensinnäki sorei kauheesti kun en oo nyt yhtään pääsy postailemaan lähiaikoina, mut koeviiko jatkuu vielä huomiselle ja tälläkin hetkellä mun pitäis olla tekemässä espanjan tehtäviä sellaset neljä kappaletta kun allekirjoittanut valopää päätti tenttiä sen. 
Mutta tosiaan huomenna on sitte selvitty kunnialla koeviikosta ja käyntii lähtee vitosjakso, joka tarkottaa siis sitä et enää kaks jaksoo niin alkaa KESÄLOMA ! Optimistinen ajattelutapa tai jotai :) 
 Voin muuten kertoa, että mulla on maailman järkevin tapa lukea kokeisiin. Ihan tosi. Viikkoa aikasemmin alotan "lukemisen" jota kestää noin 10 mintuuttia ja sitte alan miettiä et, no mitäs hittoa, kyllähän mä myöhemminkin ehdin lukea! Sit se lukemisen alottaminen siirtyy koko aika ja jää kätevästi siihen kun päivää ennen pääsee koulusta nii alkaa paniikkissa plärää kirjaa läpi ja siinä vasta sitä tietoo tarttuukin ku on niin stressaantunu. Joo tota...
Ja tää samahan on sitte kaikissa esitelmissä/siivouksessa/heräämisessä/you name it. 
Ei mut oikeesti. NYT mä meen lukemaan. 

-Piiu

AINII ! ensviikolla hiihtolomajeejee ja sitte ehtii postailla kunnol jote siihen saakka laters ! 
:------)

2 kommenttia:

  1. Mitenkään mitään kautta tekstiin liittyen piti tulla kertomaan että rakastan sun hiuksia yli kaiken! tsemppiä jäljellä olevii kokeisiin. :)

    -Taija

    VastaaPoista
  2. Voi apua kiitos! :') mun mielestä sais olla kyllä paljon pidemmät ja sellaset mitkä ei katkeile ja oo niin huonokuntoset ! (8 ja tackar, sitä tuun tarvittee :D

    VastaaPoista

Kuvaan:
Canon EOS 450D
Canon EOS 550D

Objektiivit:
Canon EF-S 18-55
Samyang fisheye 8mm
Canon EF 50mm
Tamron AF DI 70-300mm

Muokkaan:
Picasa, Picnik, Photoscape, Photoshop

Lukijat

looking for something ?

Follow this blog with bloglovin