TUMBLR

contact:

lahteenmakipia@gmail.com

instagram:

ppiamaria

sunnuntaina, helmikuuta 27

Mine for life

IMG_1267IMG_1276IMG_1270
Tein tänään nii ihanan löydön. Kattokaa nytte! Fjällrävenin maastonvihree parka suoraan iskältä :D Se on ollu sillä vaikka kuinka kauan piilossa jossain kaapissa ja sitte aloin puhua jotai kuinka tarvin uutta kevättakkia, ja tällänenhän sieltä sitte löyty. Voin sanoo, et tästä en luovu! Vaikka tää siis on mun iskän nii koko on ihan hyvä et se on silleesti sopivan iso ja pitkä, mut ainoona miinuksena vaan on se selän ja hartioiden leveys, mut se on pieni miinus se :D

IMG_1285IMG_1293
Niin, itseasias mulla löytyy samainen yksilö myös navyblue sävyssä! Tää on peruja äidiltä, ja sen takia tietty istuu vähän paremmin, mutta ei oo sitte niin pitkä, ku toivoisin. Mutta silkkaa rakkautta tääkin!

IMG_1302
Tää paituli on tainnu jäädä esittelemättä, mutta oon kauemman aikaa ettiny tuollasta napapaita mallista (no hyi, kuullostipa kamalalle :D ) paitaa, ja perus H&M:ltä täähä sitten tarttu mukaan. Olisin kyllä ehkäpäs mieluummin ottanu tän jonkilaisena bändipaitana, tai että tässä olis ollu muutenki joku hieno printti, mut peruspaitoja tarvitaa aina vaatekriisipäivinä :D Ainii, pidän siis tietenki valkosta toppia tän kanssa, mut kesällä ehkä senki voi jättää pois :)

IMG_1313IMG_1316IMG_1320IMG_1321IMG_1323IMG_1328IMG_1330IMG_1332
Päätin kans ajankuluks kuvailla teille mun näitä pikkulaukkuja, mitä käytän useimminten. Eli ylhäältä alas, Secondhand, Secondhand, Kappahl (lahja Jenniltä!♥), Siskolta tuliaisia unkarista.
 
IMG_1225
Loppukevennystä nam ♥

Muuten, kun olitte kyselly sitä meikkipostausta, nii sellanen on sitte tulossa tälläviikolla, ehkäpäs jo huomenna. Illalla olis luvassa pientä biletystä ja nyt RUOKAAA! Mutta pitäkääpäs ihana päivä söpöläiset, mä ainakin aion !

-Piiu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuvaan:
Canon EOS 450D
Canon EOS 550D

Objektiivit:
Canon EF-S 18-55
Samyang fisheye 8mm
Canon EF 50mm
Tamron AF DI 70-300mm

Muokkaan:
Picasa, Picnik, Photoscape, Photoshop

Lukijat

looking for something ?

Follow this blog with bloglovin