TUMBLR

contact:

lahteenmakipia@gmail.com

instagram:

ppiamaria

torstaina, heinäkuuta 14

cyberphoto kovistelua ja paniikkihäiriöö

IMG_8565_picnikIMG_8569IMG_8572_picnikIMG_8568_picnik

itken lihapullia noide kuvien törkeelle laadulle. Sattaa kyl olla et toi mun rakas pieni kamerani vetelee viimisiää ku ne ny on jo kohta 2,5 vuotine. Sitäpaitsi minä aikaansaamaton en oo vieläkää lähteny menee läpi sitä vakuutusrumbaa ku ton näytön rikkoutumisen takia ja huhhu. 

Niin että suomeks huono laatu.

JA !!!! mulle tuli soitto cyberphotolta siitä mun fisusta ja ne sano että SE EI OO TULLU SINNE !!!!!!!!!!! mitääää? lähettämisestä on kuukaus ja kaikki laput ja tälläset muut krääsät siin oli iha oikei et jee nyt joku iloinen matkahuollon työntekijä on varastanu ittellensä fisheye objektiivin jeejee. Kettu. MUA PELOTTAAAAAA :(

kellää muulla ollu mitää ogelmii kyseise yrityksen kans sillä mulla on nii pinna täynnä niide hidastelua ja tavaroide hukkaamista.

Mut joh. Ostin peacehippikorun lievittämää mun vihaa. Kaikki ainaki luulee et oon rauhalline jos kädet vuorattu rannekoruilla, nenällä kiikkuu pyöreet hippilasit ja kaulassa rauhansymboli. Ulkonäkö pettää eiks jeh?

NII vilkuilkaa tota eilise postausta tos alapuolella ja laittakaa palutetta !!

herrajee mikä romaani propsit teil jotka luitte !

-Piiu

5 kommenttia:

 1. MITÄ MITÄ EI OO TOTTAAA !!!! mua ottaa päähän sun puolesta. Mä ite olisin tos vaihees varmaa jo soittanu sinne ja haukkunu ne jajajaj hyppänny katolta..no okei en iha. mut toivottavast fisus löytyyy ja saat sen ehjänä! :-)

  VastaaPoista
 2. NIIIII !!! mutmut nyt sain erittäi hyvii uutisii et ne lähettää mulle uuden jaja se tulee TIISTAINA JEEJEEEE mutjoo mäki oli jo miettiny hyvän sillan miltä tipahdan mut woaa ei tarviii !

  VastaaPoista
 3. Minea - ne on iha perus hm :---)

  VastaaPoista
 4. Meikäläine ootellu laturii tuolt 1-3 kk? :)))) verinais.

  VastaaPoista

Kuvaan:
Canon EOS 450D
Canon EOS 550D

Objektiivit:
Canon EF-S 18-55
Samyang fisheye 8mm
Canon EF 50mm
Tamron AF DI 70-300mm

Muokkaan:
Picasa, Picnik, Photoscape, Photoshop

Lukijat

Blogiarkisto

looking for something ?

Follow this blog with bloglovin