TUMBLR

contact:

lahteenmakipia@gmail.com

instagram:

ppiamaria

sunnuntaina, heinäkuuta 31

Buy a map. Throw dart.

ladatut2ladatut1

Haluan lähtee karkuu kaikkea ja matkustaa nii kauan kunnes oon nähny kaiken. Valokuvata koko päivän, eksyä lentokentällä ja istua kahvilassa ja arpoa mihin ottaa lennon. Haluan pakata repun ja lähteä mihin vaan, tietämättä minne.

Kuka tulee mukaan?

Haluun norjaneuleita.

hmp kaikki lauseet alkaa sanalla haluan.
Kiittämätön kakara.

Lähden kuvailemaan ja toivon että eksyn.

8 kommenttia:

 1. mistä tilasit/ostit ton sun järkkärin ja paljonko makso :):) ja mitä objektiivejä siinä on ja onko hyvälaatusia kuvia :)

  VastaaPoista
 2. No mulla on 450d ja oon ostanu sen anttilasta jollai 700 eurolla ju siinä tuli mukana normi putki eli 18-55 ja sit kuvaan kans mun siskon 550d ja se makso about saman verran koska se osti sen paljo myöhemmi :) sit mullla on sanyangin fisheye 8mm ja kuvaan kans mun siskon 50 millisellä ju tamronin 70-300 telenakrolla :d sekametelisoppa siis ! :D

  VastaaPoista
 3. aaa, sulla on siis canon 550D?: D ja siinä on sit se perus objektiivviii?:D

  VastaaPoista
 4. eei vaan se on mun siskon :D mulla on 450d ja siinä mukana tuli normiputki ja mun siskolla on sitte se 550d ja siinä niin ikää tuli mukana normiputki. Mulla on fisheye ja siskolla on viiskytmilline ja telemakro.

  VastaaPoista
 5. tuleeko sun siskon kameralla hyvälaatusia vaikka sillä ois nyt vaan se perusputki mukana:D ei muuta(; ja pystyyk fisheyen kiinnittää 550D:eehen XDD ja tee joskus sellane postaus ett, otat lainaa sun siskos canon eos 550D:n ja lisäät kuvia siitä ;)ja onko sun siskollaki blogi:D

  VastaaPoista
 6. Kyllä joo sillä tulee ja se et siinä olis vaan se perusputki mukana ei huononna kameraa, tai vaikka siinä mukana tulis zoom nii se on silti sama kamera. Et se on se runko joka määrittelee kuvanlaadun plus sit siihe vaikuttaa kans objektiivin valovoima mikä on siinä normissa ihan jees. Ja harvemmi enää käytän sitä pelkkää normiputkea et viiskytmilline ajaa sen asian aika hyvin. Joo samyangin fisun voi tietääkseni kiinnittää kaikkiin canoneihin missä on EF tai EF-S kiinnitys, eli se siis menee 550deehen kute myös 60d, 600d, 7d, mitä näitä nyt on. Markeihin ei tietääkseni? No niinku sanoin käytän noita kameroita about saman verran eli postauksissa on usei sekasi molemmilla kameroilla otettuja kuvia. Esim ton ylläolevan postauksen (linkki: http://inspblogg.blogspot.com/2011/07/seaside.html ) kaikki kuvat on otettu sillä 550 deellä. Netistä löytää tietoa ja esimerkkikuvia hakemalla, jos niitä haluat. Ei, ei sillä oo blogia.

  VastaaPoista
 7. mä voin lähteä. upeit kuvii ja mahtava mimmi! pidä tunnelma rentona..

  VastaaPoista

Kuvaan:
Canon EOS 450D
Canon EOS 550D

Objektiivit:
Canon EF-S 18-55
Samyang fisheye 8mm
Canon EF 50mm
Tamron AF DI 70-300mm

Muokkaan:
Picasa, Picnik, Photoscape, Photoshop

Lukijat

Blogiarkisto

looking for something ?

Follow this blog with bloglovin