TUMBLR

contact:

lahteenmakipia@gmail.com

instagram:

ppiamaria

keskiviikkona, maaliskuuta 2

still alive

Hupsista. Mä oon niin taitava! Osasin säätää html koodeista kuvista pois ne tyhmät reuna palkit ja sitte lyhentää tuon kuvie välin pienemmäks :--------)
Niin ylpee ittestäni. Olisitte vaan nähny ne voitontanssit, ku oon tapellu noiden html höttöjen kans vaikka kuinka kauan jaja nyt se onnistu!
Tarpeeks ylistystä yhteen postauksee varmaa? :D

Niii sitä meikkipostausta tulee luultavasti huomenna. Kauhee urakka näiden kuvailujen kans, kun oon nyt kuvannu tuotteet ja huomenna nassun kuvausta ja meikkausta in action :) Saatte muuten nähdä sitten mun uuden riippuvuuden :F


-Piiu

6 kommenttia:

 1. Hei miten sait noi kuvien välit pienemmiks? Ite oon taistellu html-koodien kanssa vaikka kuinka kauan mutten saa niitä välejä tarpeeks pieniks. Mikä niistä paddingeista sieltä pitää vaihtaa :D?

  VastaaPoista
 2. Voi kahva. Mä en muista! Yritin äsken kattoa niitä mut voii mä unohdin jo mistä sen sain ku koitin valehtelematta ihan jokaseen kohtaan :o Mut hey, veikkaan et sulla toimis sama taktiikka :D Laitat siihen et "none;" tai "0px;" tilalle :) Mut nii, jos en ny ihan väärin muista nii se saatto olla siitä post-body kohdasta :D ainaki mulla oli ne molemmat post-body kohdat nollailtuna :D (ne alemmat niistä!) Onnee yrityksii (:

  VastaaPoista
 3. mä rakastuin. sun hiuksiis nimittäin oolalaaaa

  VastaaPoista
 4. Voe, kiitoksia!! Mä taas rakastan sun blogia :-----)

  VastaaPoista
 5. fiksu kysymys mutta miten sä saat sun etuhiukset pysymään noin?:o mulla ne karkaa kauas tosta otsalta tai tulee sitte ihan silmien eteen :--D mut niii aivan ihania kuvia jälleen kerran, rakastan sun hiuksia ja tota huiviaki! ::)

  VastaaPoista
 6. No kuule empäs tiiä :o Ne vaa on siinä :D Mulla on luonnostaa tollast kaartuvat etuhiukset nii ne lähtee automaattisesti tonneppäi, mut joskus ne tosin sojottaa suoraa kohti taivasta :D Mutmut voisit ainaki koittaa föönaa niitä sivulleppäi, ja pyöröharjan kans kaartaa niitä vähän, nii ehkpäs ne sitten tottelis! Ja lakka auttaa aina ;) Ja kiitoksia hirrmuisesti!

  VastaaPoista

Kuvaan:
Canon EOS 450D
Canon EOS 550D

Objektiivit:
Canon EF-S 18-55
Samyang fisheye 8mm
Canon EF 50mm
Tamron AF DI 70-300mm

Muokkaan:
Picasa, Picnik, Photoscape, Photoshop

Lukijat

looking for something ?

Follow this blog with bloglovin