TUMBLR

contact:

lahteenmakipia@gmail.com

instagram:

ppiamaria

torstaina, maaliskuuta 3

MAKEUP

KASVOT

IMG_1532IMG_1547IMG_1551IMG_1535IMG_1570IMG_3255Omat kuvatiedostot1

1. Alotan meikkaamisen sotkemalla kämmenselällä lorelin infallible (sävy porcelaine)ja dermosilin for faces päivävoidetta (facial cream for problem skin) ja levitän se meikkisienellä kasvoille (täs vaihees häivyttäminen tärkeetä ettei tuu rajoja leukaan tai muuallekaan!)

2. Seuraavaks peitevoide, joka on dermosilin devoted sarjaa. Huipputuote, ja peilistä plussaa! Mutta tätä siis levitän ongelma-alueille ja silmien alle.

3. Pohjustuksen viimeistelen lumenen irtopuuterilla, mikä seki on ihan mahtava tuote. Mutta sitä ei saa sitten tuputella liikaa ettei näytä niinku olis sukeltanu jauhopussiin. Sellanen luonnollinen pieni kiilto ei haittaa mitää.

4. Lopuks poskiluille sudin yrian poskipunaa, ja ihan fiiliksestä riippuen joko tuota rusehtavaa tai "pinkkiä". Teille pelästyneille, ei, ei se oo noin pinkkiä iholla! Siitä jää sellanen hento puna, ei mitään drag queen tyylistä :D (no kyllä sillä sellasenki efektin saa, mut suosittelen välttämään!) Eli varovasti pyörittilen tuohon poskiluun korkeimpaan kohtaan ja tässäki on hyvä muistaa se häivytys.

-Nassukuvassa näkyy siis valmis kasvojen meikki. Muuten pienenä vinkkinä niin kaikki meikkivoiteet ja vastaavat kannattaa sutia myös ripsien yli niin ripsarit pysyy paremmin kiinni! (Näin itekki teen jote ei mulla oikeesti valkosia ripsiä ole :D )

SILMÄT

IMG_1614IMG_1612IMG_1646IMG_1655IMG_1562IMG_1565IMG_1589IMG_16252011_03_03IMG_3290

1. Kulmat vahvistan rimmel londonin professional eyebrow pencilillä (sävy 002 hazel). Ensin sudin ne hyvään muotoon ja sitten lyhyillä vedoilla piirtelen. Tässä vaiheessa on helppo mokaa painamalla liikaa, ja sitte kulmat näyttää tosi epäluonnollisille.
-Vinkki! Jos sun kulmat ei tahdo pysyä kuosissa, etkä omista kulmageeliä (tai joku sellanen ripsiväriputilon näkönen juttu :D) nii kulmaharjaan (tai vanhaan pestyyn ripsiväriharjaan) voi suihkauttaa vähän hiuslakkaa ja harjata sitten kulmat asentoon.

2. Rajaukset teen aluks jollakin ikivanhalla (älkää kysykö merkkiä tai mitää, en saa siitä tekstistäkää enää selvää!) kajal kynällä. Rajaan siin ripsirajan, en sitä sisäkajalin paikkaa koska se pienentää silmää. Usein jätän tän rajailun tähän, mut kun jaksan panostaa enemmän niin teen tällä samalla kajalilla alustavat rajaukset ns. kissansilmä meikille. Eli jatkan rajausta kohti kulmia.

(3. Kissansilmät piirtelen rimmelin glamour nestemäisellä sudilla, joka on ihan mahtava tuote, mut mun suruks vetelee viimeisiään, eli pitää etsiä joku korvaava. Laittakaa vinkkiä! Sutirajaukset on toosi vaikee saada symmetrisiks ja sellasiks ku ne haluaa, jote niissä kestää! (jenni, lopeta se nauraminen.) Tätä hommaa kuitenki auttaa noi kynärajaukset, että voi vaan sutia niiden mukaan.)

(4. Juhlatilaisuuksiin laitan lisäks vielä dermosilin devoted sarjan luomiväriä, jonka vaaleempaa sävyä levitän luomelle kokonaisuudessaan ja tummenmpaa luomivakoon ja ripsien rajaan ja häivytän sen kulmaluulle.)

5. Sitten kidutuslaittelta näyttävän kapistuksen käyttö. Ripsien taivuttaminen pitää tehdä siis ennen ripsivärin laittoa, ja käytän tähän sellasta taktiikkaa, et alotan niin tyvestä kun mahdollista, ja sitte ylempää kerran ja te onnekkaat pitkäripsiset voitte taivuttaa vielä kerran tai pari. Tärkeintä on et ripsistä tulee kivat kaartuvat, et ei sellasia että ne taittuu yhdestä kohtasta 90 asteen kulmassa kohti taivasta. Varmistakaa aina ennen taivuttamista, että siinä kapistuksessa on se silikoni tyyny paikallaan tai saatatte jäädä ripsettömiksi!

6. Lopuks sitten ripsaria, johon mulla on käytössä lumenen blueberry volume mascara tai rimmel londonin extra super lash (no ei oo ylistävä nimi juu), et näitä vaihtelen ihan halutun lopputuloksen mukaa. Hyvä systeemi laittaa ripsiväriä on tehdä pientä siksakkia kun sitä harjailee, nii ripset ei mene niin helposti yhdeks klimpiks. Ite laitan yleensä 1-2 kerrosta, taas ihan halutun lopputuloksen mukaa.

-Kollaasikuvassa näkyy silmämeikki, vaihe vaiheeltä ja alemmassa kuvassa valmis silmämeikki!

HUULET

IMG_1504

-Huulimeikkejä pidän tooosi harvoin, koska A. en omista mitää erikoisen hienoa. ja B. ne ei sovi mulle kovin hyvin, enkä ainakaa oo tottunu niihin. Mut toisten päällä ne on niin ihania, ja oon sellanen pupupöksy et en uskalla edes kokeilla. Tän takia huulilla AINA huulirasvaa, ja tällähetkellä käytössä perus vaseliini, joka siis on ehdottomasti mun uus riippuvuus. Kaikki ketkä yhtään tuntee mua, tietää et en pärjää päivääkään ilman huulirasvaa, ja niitä pyörii vähintään viis jokasen laukun pohjalla, etten vahingossakaan joutuis olla ilman niitä. Ja taskussa tietty aina yks. Ihan vaan havainnolistaakseni, nii kuukaudessa perus labellon kokosia putiloita menee n. 2-3. Ja ton vaseliinin ostin viimeviikolla ja 1/3 menny jo.

Mutta tässä siis meikkipostausta ja jos jäi kysymyksiä, nii laittakaa kommenttia tulemaan!

-Piiu 

//edit: Joooo huomasin kyllä että on jääny joku raja kaulaan. Kiva kiva valivali.//

9 kommenttia:

 1. pohjustus näyttää kyllä aika järkyttävältä pakkelikerrokselta...

  VastaaPoista
 2. oooooot niin kaunis :)

  VastaaPoista
 3. Kivasti otettuja valokuvia :) ja muutenkin hieno blogi!

  VastaaPoista
 4. Kiva ja selkeä postaus mutta nyt joko meikkivoide tai peitevoiden on väärän väristä. Kasvosi näyttävät osittain oranssilta ja kaulassa näkyy selkeä väriero ihosi sävyyn.

  Nyt jokin viileämpi sävy etsintään. :)

  VastaaPoista
 5. jeb, on ollu etsinnässä jo kauan aikaa, mut hankala löytää ku oon tälläne lakana :D ja jooo, itekki huomasin kuvista et tuohon on kyllä jääny joku raja, mutta en sitte jaksanu lähtee kuvailee uudestaa

  VastaaPoista

Kuvaan:
Canon EOS 450D
Canon EOS 550D

Objektiivit:
Canon EF-S 18-55
Samyang fisheye 8mm
Canon EF 50mm
Tamron AF DI 70-300mm

Muokkaan:
Picasa, Picnik, Photoscape, Photoshop

Lukijat

looking for something ?

Follow this blog with bloglovin