TUMBLR

contact:

lahteenmakipia@gmail.com

instagram:

ppiamaria

maanantaina, huhtikuuta 18

Kahviyliannostus

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Siinä mun viimepäivien hengailupaikkaa. Neljän tunnin kahvitteluja ja lagauksia kun ei oo parempaa tekemistä. No ehkä se sallitaa kuuden päivän koeviikon jälkee? Kidutin tänään itteeni. Jonkun pitäis oikeesti kieltää multa kaupoissa se "ihan muuten vaan kiertely". Oikeesti, oon ihan toivoton! Huomennaki musantunti vapaata eli pääsen jo yhdeltä... se siis tarkottaa sitä et raahaan taas jonkun kahville ja meen tuhlaa rahaa. Sama ku soittaisin kavereil et "moi meinnäänkö ulos ja sytytetään 20€ palamaan?" Nojooo, mut nyt on tosi kysees. Pitää ostaa shortsit (yrittäkääki väittää et sitä ei kirjoteta noi!), sellanen lörttövillapaituli, toisinsanoe pappapaita. Välttämättömiä ostoksia. Lauantain lottonumeroita, anyone?

Taas näitä järkeviä postauksia. Jes! Mut APUA tänää täykkärit ja SATC <3 ah nam nam, mulla on treffit kaukosäätimen kans. 

Yrittäkää kestää viel hetki tota mun neuletta. Ei se iha vielä oo rikki, mut tällä kulutuksella iha lähiviikkojen sisää. Taitaa olla juurtunu mun päälle. Ihan tosi, on mulla muitaki vaateita! Nonii taas yks syy shoppailla.

-terv. matkija (HAHA EMMA ! NAURAN VIELÄKI) Piiu

2 kommenttia:

  1. hahaha! matkija 8) hohoho. hoho. ho.
    t. arvaa kuka ♥ (kenties yksi matkija!1)

    VastaaPoista
  2. Hahaaa kuin säälittävää ! :-----)♥ eiku me oltii ne originaalit eiks vaa? :D

    VastaaPoista

Kuvaan:
Canon EOS 450D
Canon EOS 550D

Objektiivit:
Canon EF-S 18-55
Samyang fisheye 8mm
Canon EF 50mm
Tamron AF DI 70-300mm

Muokkaan:
Picasa, Picnik, Photoscape, Photoshop

Lukijat

looking for something ?

Follow this blog with bloglovin