TUMBLR

contact:

lahteenmakipia@gmail.com

instagram:

ppiamaria

lauantaina, elokuuta 27

RETRO HIFISTELYÄ

IMG_0128IMG_0133IMG_0116IMG_0107IMG_0110IMG_0120

aaa voiko kamerat olla näin kauniita. Löydettii pienen pieni filmijärkkäri kätkö ja ai että nyt kelpaaa ! Tosin pienisuuri maanpetturuus olo ku ne on nikoneja....... Ei millää pahalla nikonisteille mut huhhuh. Jokatapauksessa kaunempia kapistuksii saa ettiä! Jäätävä tele joku 700mm f6.3-32 ja tokinan söpönen 135mm f2.8-22 makro. Samaselta merkiltä mikrosupermakro ehkä ihanin ikinä 55 mm f2.8-32 tokina. Sit viä nikkorin viiskytmillinen makro f1.8-22 ja kiintee 400mm f5.6-22 tele tokinalta. Kirsikkana kakun päällä toshiba QCC-250L salama !! Runkoina nikonin kans filmijärkkäriä aaaah ♥ lisäks viel kunnon puhdistuslaitteet ja parit uv-suojat!!

Viela retrompaa kalustoa oli retinan filmijärkkäri reomarin f2.8/45 millisellä makrolla.
Parhain vielä tulossa; NE TOIMII ! Suomeks siis et heti ku filmit jne vastaavat hankittu ja suuntana lahti ja kansanopiston pimiö niin zoomaan teille tänne oikee kunnon kuvia :------)

mut eile siis jäätävät studiot kasaa ja tänää vähä vielä jäätävämmät muokkaamiset et saatii kaunokaiset kuvailtua 

Surku vaan et unohdettii kuvata varsinainen säilytysloota joka oli ehkä kauneinta ja söpöintä ikinä. Kunnon nahkasalkku ja jokaselle objektiiville oma pikkunen soppi. Tosin se supertele kulkee omassa metrin pitusessa putkilossaan, ku se on vähä muita hippasen (niinku about puol metriä) kookkaampi

mmmm rakastuin

6 kommenttia:

 1. Superihania kameroita, oivoi, en tiedä mitään kauniimpaa, kuin vanhat kamerat!

  Mutta siis, tärkein asia, mitä tulin sanomaan: ilmeisesti olet ainakin jossain vaiheessa käsitykseni mukaan asunut Jeppiksessä, ja vielä samassa talossa, johon minä keskiviikkona muutin..... Tulin tänne Noviaan opiskelemaan mediakulttuurin linjalle (tosin en ymmärrä millä järjellä pääsin sisään, esim. sä oot superpaljon parempi :-D)

  Mutta siis selailin tosiaan blogiasi vähän taaksepäin, niin törmäsin sellaisiin paikkoihin, jotka on tullut tutuiksi tässä muutaman päivän aikana. How small is this world!?

  PS. Rakastan näitä tän talon ikkunalautoja, vaikka mun kämpässä ne onkin peitetty rumalla muovimatolla.

  VastaaPoista
 2. Anni-Maria
  HEI VOI APUA TÄÄ ON hassuaaa ! 8) Mut jeb tosiaa sisko asusti siinä mut muutti pois ja ite asun tosiaa vieläki jeppikses :) mutmut mitähäh mä en oo koskaa ikinä kuullu et tääl lähel voi opiskella valokuvausta :o mut kuin siistiä :-----) mmm jeb ne ikkunanlaudat<3

  VastaaPoista
 3. pia, nikonit on edelleeki parhai senki nolo (8 mut ah rakastuin noihi kameroihi + objektiiveihi :o en toki oooo kateelline ehen ollenkaa...((:

  VastaaPoista
 4. siiiiri:
  Hys nyt sirbula. mutjooo oioi ne on niin hurmaavia 8)

  VastaaPoista
 5. Joo, voit kuvitella mun reaktion, kun kattelin taaksepäin täällä :----D Suu vaan loksahti auki!

  Mut siis juu, huomenna alkaa opiskelu tuolla Noviassa, AMK. Se on kyllä ruotsinkielinen, ja eka vuosi Uusikaarlepyyssä, mutta kampuksen pitäis tänne Jeppikseen valmistua ens vuodeks :-)

  Ehkä me vielä tässä törmäillään!

  VastaaPoista
 6. Anni-Maria:
  Haha joo no varmasti ! Vaau kuin hienoo, hei onnee hurjasti uutee kouluu :-----)

  Jooo toivottavasti, moikkaile, mulla on huono kasvomuisti !! :D

  VastaaPoista

Kuvaan:
Canon EOS 450D
Canon EOS 550D

Objektiivit:
Canon EF-S 18-55
Samyang fisheye 8mm
Canon EF 50mm
Tamron AF DI 70-300mm

Muokkaan:
Picasa, Picnik, Photoscape, Photoshop

Lukijat

looking for something ?

Follow this blog with bloglovin