TUMBLR

contact:

lahteenmakipia@gmail.com

instagram:

ppiamaria

tiistaina, tammikuuta 18

Fluorescent Adolescent

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Arctic monkeys - Fluorescent Adolescent

heiss söpöt (8 Yllä näkyy tän päivän asuu, eli ulkoilutin siis tuotu uutta ylipehmoista neuletta ja taiteilin lumikinoksissa 12cm koroilla. Toi jälkimmäinen ei kuitenkaa ollu nii järkevää, mut onneks olin sentää nii viisas et tajusin ottaa -15 asteen pakkaseen mukaan ne tennarit vaihtokengiks. Talvikengät anyone?

Jostai ihmee syystä oon ihan huippu happy koko aika, vaik tän päivä kokeiden palautus ei ollukkaa mikää suuri fiiliksen nostattaja, nii oon siltiki ilone, kun pääsin kuitenki kaikki läpi :D Jaja tää jakso muutenkin ihan älyrento, ku tentin espanjan nii mut päivät koostuu varmaa enemmänki lukiolla piipahtamisista kun koulunkäynnistä.
Tässä jaksos siis 10 viikkotuntii ja ensjaksos 26... No mähän olet tunnetusti niin aamuvirkku, ja kävelen kouluun aina vähintään yhtä suurella innostuksella kun weekdayn aleen että kyllähän se sillon sitte lähtee hyvi rullaa... jootota.

Muuten tuosta eilisen ostoksesta eli mattalakasta sellasta infoo teille, jotka harkitsitte sen ostamista nii SUOSITTELEN! oi että mä niin rakastan tätä<3 Vaik, ehkä ainoona huonona puolena voisin sanoo, et se kuluu hiukan nopsaa kynsien kärjistä, silleen et ne alkaa taas kiiltää. Mut silti aivan huipputuote! Plussaa kans siitä et tää kuivuu tosi nopsaa, ettei aamulla herätessä oo kynsissä sellasia "lakanapainaumia" :D haha


2 kommenttia:

  1. iihana asu ja toi neule sopii sulle tosi hyvin :---) ja hihii mäki tentin espanjan ku se ois muuten pilannu mun rennon jakson:D ja mullaki on toi lakka mutta se on nyt ollu vähän laiskemmin käytössä :-)) mutta love it too! haha tästäpä tuli hämärä kommentti jälleen kerran : D

    VastaaPoista
  2. Voi kiitoksia lauraa :)) Joo, se oli mullaki pääsyynä :D ahah ihana! (---:

    VastaaPoista

Kuvaan:
Canon EOS 450D
Canon EOS 550D

Objektiivit:
Canon EF-S 18-55
Samyang fisheye 8mm
Canon EF 50mm
Tamron AF DI 70-300mm

Muokkaan:
Picasa, Picnik, Photoscape, Photoshop

Lukijat

looking for something ?

Follow this blog with bloglovin